Falcon Eyes Soft LED Lamp Set DV-80SL incl. 2 accu’s

De diffuusplaat van de DV-80SL zorgt voor een zeer zachte en gelijkmatige verspreiding van het licht en is daarom ideaal video-opnames. De lamp is te monteren op een camera en lichtstatief en wordt geleverd met 2 oplaadbare accu’s/

Categorie:

Beschrijving

Falcon Eyes Soft LED Lamp Set DV-80SL incl. 2 accu’s

Deze set bestaat uit een Falcon Eyes LED Lamp DV-80SL, met daarbij twee accu’s. Een uitgebreide kit, welke u kunt gebruiken in vele situaties. De DV-80SL kan met de meegeleverde MHS-01 tilting bracket op de hotshoe van een camera worden gemonteerd.

Specificaties DV-80SL LED lamp

De diffuusplaat van de DV-80SL zorgt voor een zeer zachte en gelijkmatige verspreiding van het licht en is daarom ideaal video-opnames. De DV-80SL-K2 heeft twee draaiknoppen aan de linker onderkant. Met deze kunt u het licht dimmen van 0-100% en bovendien kunt u de kleurtemperatuur traploos instellen van 3200K (warmlicht) t/m 5600K (daglicht). De DV-80SL levert een perfecte kleurweergave dankzij de hoge CRI waarde van 95. Aan de onderkant rechts bevindt zich een aan/uit knop en daarnaast zit een aansluitmogelijkheid voor een DC stroomkabel (niet meegeleverd). De meegeleverde NP-F550 accu is eenvoudig aan de achterkant van de lamp aan te brengen. Het geïntegreerde accu slot voorkomt dat de accu onverwacht los raakt.

Het DV-80SL LED paneel beschikt verder over een 1/4″ female schroefdraad en kan hierdoor snel worden gemonteerd op bijvoorbeeld een lampstatief, een mini statief of bovenop uw camera. Bovendien wordt deze set geleverd met een tilting bracket en een L-bracket, waarmee u het licht nog flexibeler kunt sturen.

Levering:

  • 1x DV-80SL LED paneel
  • 1x MHS-01 Tilting Bracket
  • 1x L-Bracket
  • 2x NP-F550 batterij
  • 1x SP-CHG Acculader
  • 1x Handleiding