Mogen wij ons even voorstellen?

Ons team

Westmedia werkt met een gedreven team van zelfstandige videoprofessionals. We hebben een journalistieke achtergrond waardoor we in staat zijn om snel en binnen de deadline te werken.  We zijn gewend om nauw samen te werken met communicatieafdelingen van de meeste uiteenlopende organisaties. 
Jeroen Westerbeek

Jeroen Westerbeek

Videoconsultant/eigenaar

Jeroen begon zijn journalistieke loopbaan al op jeugdige leeftijd bij NOS Kindermagazine. Na zijn studie journalistiek in Utrecht en de Verenigde Staten werkte hij onder meer als radio- en televisieverslaggever bij RTV Utrecht en CNBC Europe Africa Report. Sinds 2005 is Jeroen eigenaar van Westmedia en geeft hij multimediatrainingen in binnnen- en buitenland.

Dominic Soete

Dominic Soete

Camjo/editor

Voltooide de opleiding Journalistiek in Tilburg. Specialiseerde zich in online videoproductie bij onder meer ANP Video en Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Nu werkt hij als freelancer voor onder andere de Wereldomroep, Faceculture en Westmedia.

Bas Heijkamp

Bas Heijkamp

Producer

Bas studeerde Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht en ondersteunt het team van Westmedia als producer. Hij is een getalenteerd theatersporter en werkt ook als zelfstandig voice-over en audioproducent.

Semme de Loor

Semme de Loor

Camjo/editor/multimedia specialist

Studeerde Communication & Multimedia Design in ’s-Hertogenbosch. Multidisciplinair georiënteerd in de media branche met een specialisatie in videoproductie. Werkte voor Isobar Amsterdam en SportVibes en is eigenaar van SDL productions, van waaruit hij freelance klussen draait voor partijen als Blauw Gras, Gillette, Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix en Westmedia. 

Abi Daruvalla

Abi Daruvalla

Trainer

Abi heeft ruime ervaring als trainer en online journalist. Ze ontwerpt en coordineert praktische (media)trainingen en traint professionals en organisaties over de hele wereld. Voor internationale trainingen werkt Abi samen met Jeroen voor Training4News en is daarnaast eigenaar van U2Media.

Maak een afspraak

Check online de beschikbaarheid voor een online coaching. Klik hier om de kalender te bekijken. 

Aan de slag met video?

Neem contact met ons op of maak een account aan