Mogen wij ons even voorstellen?

Ons team

Westmedia werkt met een gedreven team videoprofessionals. We hebben allemaal een journalistieke achtergrond waardoor we in staat zijn om snel en binnen de deadline te werken.  We zijn gewend om nauw samen te werken met communicatieafdelingen van de meeste uiteenlopende organisaties. 
Jeroen Westerbeek

Jeroen Westerbeek

Videoconsultant/eigenaar

Jeroen begon zijn journalistieke loopbaan al op jeugdige leeftijd bij NOS Kindermagazine. Na zijn studie journalistiek in Utrecht en de Verenigde Staten werkte hij onder meer als radio- en televisieverslaggever bij RTV Utrecht en CNBC Europe Africa Report. Sinds 2005 is Jeroen eigenaar van Westmedia en geeft hij multimediatrainingen in binnnen- en buitenland.

Klaartje Snoeren

Klaartje Snoeren

regisseur/producer

Studeerde Journalistiek en volgde daarna de master Internationale Politiek en Verslaggeving. Ze deed ervaring op bij onder meer Omroep Brabant en werkte als coordinator van de videoredactie van het ANP. Klaartje is ook eigenaar van de-verbeelders.nl

Dominic Soete

Dominic Soete

Camjo/editor

Voltooide de opleiding Journalistiek in Tilburg. Specialiseerde zich in online videoproductie bij onder meer ANP Video en Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Nu werkt hij als freelancer voor onder andere de Wereldomroep, Faceculture en Westmedia.

Abi Daruvalla

Abi Daruvalla

Trainer

Abi heeft ruime ervaring als trainer en online journalist. Ze ontwerpt en coordineert praktische (media)trainingen en traint professionals en organisaties over de hele wereld. Voor internationale trainingen werkt Abi samen met Jeroen voor Training4News en is daarnaast eigenaar van U2Media.

Maak een afspraak

Check online de beschikbaarheid voor een online coaching. Klik hier om de kalender te bekijken. 

Aan de slag met video?

Neem contact met ons op of maak een account aan