Coachingstraject zelf videocontent produceren

Leer in 10 stappen zelf je videocontent te produceren. Aan de hand van praktische 1-op-1 coaching krijg je een oplossing op maat. Tijdens het traject produceer je al je eigen videocontent.

Categorie:

Beschrijving

Dit coachingstraject werkt volgens het principe ‘learning by doing’. Ik help je op weg om zelf aan de slag te gaan met het maken van videocontent. Het voordeel van coaching is de persoonlijke een-op-eenbenadering waarin we samen een werkwijze ontwikkelen die aansluit op jouw wensen en de basis vormt om structureel eigen video’s te blijven maken.

Daarnaast maak je gaandeweg het coachingstraject al je eigen videocontent. Ik help je om gestructureerd de stappen van het productieproces te doorlopen, laat je zien hoe je je vaardigheden onder de knie kunt krijgen en begeleid je in je eigen leerproces. In tien sessies van een uur help ik je op weg. Je kunt ze allemaal online volgen of combineren in een blok sessies op locatie. Dan gaan we samen aan de slag met je videoproject en heb je aan het eind van de dag je eerste video(‘s) af

Lees de uitgebreide informatie hier

Andere suggesties…