Challenge

Starten met video

in 2023

  

Wil jij dit jaar aan de slag met videocontent? In 5 x 15 minuten help ik je op weg. 

Schrijf je gratis in voor de online challenge.

Starten met video in 2023

In 5 x 15 minuten een goede start voor je videocontent. 

Gratis online challenge vanaf 30 januari 2023

Videocontent in 2023

Wil jij of jouw organisatie meer communiceren met video, maar weet je niet waar je moet beginnen? In vijf praktische stappen help ik je op weg. Elke stap kost je ongeveer 15 minuten. Je ontvangt een inleidende video en een werkblad om je ideeën op uit te werken.

Stappen

  1. Doel en doelgroep bepalen
  2. Geschikte formats kiezen
  3. Onderwerpen selecteren
  4. Je contentplan maken
  5. Aan de slag

Praktisch

Schrijf je in via het onderstaand formulier. Je ontvangt een bevestiging en vanaf 30 januari iedere dag een nieuwe stap in de challenge. Deze betsaat uit een video en een werkblad.

 

 

Gratis aanmelden

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module gf_form=”6″ show_title=”off” show_description=”off” _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” module_id=”formulier” sticky_enabled=”0″][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

 

Ik had natuurlijk al een idee voor content, maar wat ik nodig had was de vorm van de video. Daar heb jij echt bij geholpen. Dat was waar ik voornamelijk vast zat en nog beter naar moest kijken.

Dainahara Polonia

Deelnemer training december 'Starten met video in 2020'

Verder met video?

Wil je verder met video? In een 1-op-1 coachingstraject kan ik je verder helpen. In 10 stappen help ik je van idee naar uitvoering.

Summary
Event
Online challenge: Starten met video in 2023
Location
Online,
Starting on
30-01-2022
Ending on
03-02-2022
Description
Ga voortvarend aan de slag met videocontent in 2023. Schrijf je gratis in voor deze online challenge en creeeër in 5x 15 minuten een blauwdruk voor je videocontent.
Offer Price