Actuele videocontent

Westmedia is gespecialiseerd in de productie van nieuwsvideo’s en actuele videocontent. Met een journalistieke blik en snelle workflow staan video’s razendsnel online.

 

Nieuwsvideo voor Unicef

Nieuwsvideo voor Unicef

Nieuwsvideo's zijn en blijven de specialiteit van Westmedia. In augustus mochten we voor UNICEF een nieuwsvideo maken over de aanbieding van het UNICEF Jongerenadvies. Jongeren gaven zelf tekst en uitleg aan politici tijdens een bijeenkomst in perscentrum Nieuwspoort. Uiteraard netjes op anderhalve meter afstand.
Opnames voor de TV Show

Opnames voor de TV Show

Een paar dagen voordat alle theaters dicht gingen, gelukkig nog net op tijd voor het draaien van extra beeldmateriaal voor de TV Show. Het televisiewerk is zeer afwisselend. Soms gaat het om lange interviews, een andere keer om complete reportages en -zoals nu- om een paar seconden 'snijshots' in de kleedkamer van Debby Petter. Desalniettemin blijft het altijd leuk om je eigen beelden terug te zien op televisie.
Actuele thema’s centraal in corporate video

Actuele thema’s centraal in corporate video

De Federatie Medisch Specialisten benaderde Westmedia voor een korte corporate video waar de urgentie centraal staat. Dat hebben we opgelost door gebruik te maken van korte nieuwsfragmenten in combinatie met tekstblokken met de belangrijkste thema’s.
Interne communicatie met video

Interne communicatie met video

Met name bij grote en complexe veranderingen wordt video steeds vaker als ondersteunend communicatiemiddel ingezet. Sterker nog. In sommige gevallen wordt video zelfs als primair communicatiemiddel gebruikt. Onze verwachting is dat video in 2016 een prominente plaats krijgt bij corporate communicatie.
Events gekoppeld met video

Events gekoppeld met video

Stel voor: Je hebt twee evenementen voor twee verschillende doelgroepen. Toch wil je de twee bijeenkomsten met elkaar verbinden. Het Dutch Transformation Forum deed dat met video.
5 vragen over videohosting

5 vragen over videohosting

Waarom krijgt de video zo’n raar plaatje? Kunnen we de video ook in onze website embedden? Kunnen we links opnemen in de video? We proberen op een aantal vragen antwoord te geven.