Actuele videocontent

Westmedia is gespecialiseerd in de productie van nieuwsvideo’s en actuele videocontent. Met een journalistieke blik en snelle workflow staan video’s razendsnel online.

 

Nieuwsvideo voor Unicef

Nieuwsvideo voor Unicef

Nieuwsvideo's zijn en blijven de specialiteit van Westmedia. In augustus mochten we voor UNICEF een nieuwsvideo maken over de aanbieding van het UNICEF Jongerenadvies. Jongeren gaven zelf tekst en uitleg aan politici tijdens een bijeenkomst in perscentrum Nieuwspoort. Uiteraard netjes op anderhalve meter afstand.
Opnames voor de TV Show

Opnames voor de TV Show

Een paar dagen voordat alle theaters dicht gingen, gelukkig nog net op tijd voor het draaien van extra beeldmateriaal voor de TV Show. Het televisiewerk is zeer afwisselend. Soms gaat het om lange interviews, een andere keer om complete reportages en -zoals nu- om een paar seconden 'snijshots' in de kleedkamer van Debby Petter. Desalniettemin blijft het altijd leuk om je eigen beelden terug te zien op televisie.
Actuele thema’s centraal in corporate video

Actuele thema’s centraal in corporate video

De Federatie Medisch Specialisten benaderde Westmedia voor een korte corporate video waar de urgentie centraal staat. Dat hebben we opgelost door gebruik te maken van korte nieuwsfragmenten in combinatie met tekstblokken met de belangrijkste thema’s.
[dipi_faq _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” faq_categories=”302″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dipi_faq]