Verdiepende content

Westmedia is specialist in redactionele content. Met een journalistieke blik zoeken we de verdieping in webinars, podcasts, masterclasses, documentaires en bedrijfsjournaals.

 

Openingsfilm congres ontroert zaal

Openingsfilm congres ontroert zaal

"Wie kunnen het verhaal beter en mooier vertellen dan de direct betrokkenen", was het uitgangspunt voor de openingsvideo het jaarcongres van SCEN-artsen. Het portret ontroerde de zaal. En dat was precies ook de bedoeling. 
Gebiedscommunicatie gaat ook online

Gebiedscommunicatie gaat ook online

Door corona is veel on-hold gezet, in afwachting van versoepelingen. Maar grote projecten dreigden hierdoor vertraging op te lopen.  Dus was er behoefte aan alternatieven. Video bleek een uitkomst. Bewonersavonden konden hybride toch doorgaan - 30 mensen in de zaal en de rest kijkt online mee. En presentaties van stedebouwkundigen werden per video verspreid. Zo konden de participatie- en informatietrajecten toch nog doorgaan.
Evenementen van offline naar online

Evenementen van offline naar online

Dit jaar zijn razendsnel veel evenementen van offline naar online gegaan. De uitreiking van de prijs voor de sociaal werker van het jaar was geen uitzondering. In korte tijd hebben we een volledig online show opgezet. Met korte video's, interviews in de locatiestudio en live gesprekken via Skype. 
TextTalks in een corona-proof home studio

TextTalks in een corona-proof home studio

Op de piek van de eerste coronagolf konden we veilig en kleinschalig de eerste reeks TextTalks opnemen. In deze serie korte video's, worden handige taaltips gegeven. Uiteraard volledig in lijn met de huisstijl van Papier is Passé.  Met een greenscreen, studiolampen, een magisch schijfblok en vooral veel koppen koffie maakten we met veel plezier de eerste serie. 
[dipi_faq _builder_version=”4.19.4″ _module_preset=”default” faq_categories=”303″ hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dipi_faq]