Workshop

Starten met video

in 2020

Wil jij in het nieuwe jaar aan de slag met videocontent? In een praktische workshop help ik je op weg.

Woensdag 22 januari 2019, 09:30-12:30 in Utrecht.

Starten met video in 2020

Workshop door Jeroen Westerbeek
Utrecht, woensdag 22 januari 09.30-12.30

Videocontent in 2020

Wil jouw organisatie meer communiceren met video, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of wil je meer zelf doen in plaats van uitbesteden? In januari kan ik je op weg helpen tijdens een praktische workshop in Utrecht Ik bied je trends, tips, trics en concrete stappenplannen om zelf aan de slag te gaan met videocontent.

Na een succesvolle workshop in december, wordt deze nog een keer gegeven in januari.

Onderwerpen

  • Videotrends: wat zijn de trends voor 2020 op het gebied van online video
  • Hoe bedenk je een werkbaar format voor jouw videocontent dat aansluit bij je budget en communicatiedoelen
  • Wat heb je nodig om zelf videocontent te produceren. Praktische tips voor apparatuur een software om zelf aan de slag te gaan
  • Stappenplan om zelf je videocontent te produceren

Praktisch

Woensdag 22 januari 9.30 tot 12:30
Het Coachhuis, Oorsprongpark 7 in Utrecht.

Kosten: 150,- excl. BTW.
Maximaal 6 deelnemers.

Meer informatie

Meer informatie? Neem contact op met Jeroen Westerbeek, 030-20 40 220 of mail naar info@westmedia.nl

 

 

Ik had natuurlijk al een idee voor content, maar wat ik nodig had was de vorm van de video. Daar heb jij echt bij geholpen. Dat was waar ik voornamelijk vast zat en nog beter naar moest kijken.

Dainahara Polonia

Deelnemer training december 'Starten met video in 2020'

 

Aanmeldformulier

Veelgestelde vragen

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is bedoeld voor iedereen die beroepsmatig met video wil communiceren. Of je nu zelfstandige bent of communicatie-adviseur bij een grote organisatie: de workshop helpt je een oplossing op maat te vinden. Aan de hand van de laatste trends bespreken we de kansen en mogelijkheden voor video bij jouw organisatie. We kijken naar nieuwe technieken, inzichten en praktische stappen om zelf aan de slag te gaan. 

Vanuit welke visie wordt de workshop gegeven?

Video wordt steeds belangrijker en de vraag naar videocontent neemt toe. Helaas stijgen de communicatiebudgetten vaak niet mee. Daarom is het belangrijk om op een efficiente en kostenbesparende manier videocontent te produceren. Daar zijn oplossingen voor. Door bijvoorbeeld een deel zelf te doen, maar ook door het productieproces te vereenvoudigen. Nieuwe technieken maken dat mogelijk. Vanuit die visie werkt Westmedia. 

Wat levert het mij op?

Het doel van de workshop is om je praktische handvatten te geven om zelf met videocontent aan de slag te gaan. Dat kan zijn door het zelf te produceren, maar het kan ook zijn om je op weg te helpen om de videocontent te laten produceren. De workshop biedt je richting in het woud aan mogelijkheden. Een belangrijk onderdeel is het maken van een concreet stappenplan, zodat je aan het eind van de ochtend klaar bent om aan de slag te gaan. 

Wat is het voordeel van een workshop boven een online training?

Het voordeel van de workshop is dat het interactief is. Je krijgt nieuwe inzichten, tips en trics die relevant zijn voor jouw situatie. Daarnaast biedt de kleinschalige workshop ook de mogelijkheid om te sparren met de andere deelnemers. 

Waar wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven  in het prachtige coachhuis aan het Oorsprongpark in Utrecht. De locatie is zowel per auto als OV goed te bereiken.

 Andere vraag?

Verder met video?

Wil je verder met video? In een 1-op-1 coachingstraject kan ik je verder helpen. In 10 stappen help ik je van idee naar uitvoering.

Summary
Event
Workshop 'Starten met video in 2020'
Location
Het Coachhuis, Oorsprongpark 7,Utrecht,
Starting on
22 january 2020
Ending on
22 january 2020
Description
Wil jij in het nieuwe jaar aan de slag met videocontent? In een praktische workshop leer je over de online videotrends voor 2020, hoe je zelf een betaalbaar videoformat ontwikkelt en wat je nodig hebt om zelf video's te produceren.
Offer Price
EUR 150