Zelf video’s maken

Met praktische ondersteuning zelf videocontent maken. Westmedia biedt een uniek concept waarbij we alles voor je regelen. Van training, tot workflow, montagesoftware en muzieklicenties. Inclusief ondersteuning op momenten dat jij dat nodig hebt. Alles in één pakket.

Zelf aan de slag

De alles-in-een-oplossing om zelf professionele videocontent te maken. 

Je eigen videocontent maken kan soms best lastig zijn. Wij helpen je op weg met een praktische training om zelf te filmen en te monteren en we helpen je met een effectieve workflow. We zorgen ervoor dat al je videocontent makkelijk zelf kunt produceren en dat alles in een handomdraai in lijn is met de huisstijl van je organisatie.  Je krijgt toegang tot een krachtige tool om zelf je video’s te monteren en kan daarbij gebruikmaken van meer dan 1 miljoen muziektracks, geluidseffecten en stockbeelden.

Training op maat

Je krijgt een videotraining op maat zodat je zelf leert filmen en monteren. 

Hulp op afstand

Altijd hulp bij je videoprojecten op afstand beschikbaar

Workflow op maat

Samen zetten we je productieproces, inclusief templates voor je huisstijl

Geavanceerde editingtool

Professionele montagetool op desktop, en on-the-go apps voor iOS en Android

Onbeperkt aantal video's

Produceer zoveel video’s als je wilt, in allerlei formaten tot 4K Ultra HD

Licentie voor muziek en beeld

Je krijgt toegang tot meer dan een miljoen audiotracks, soundeffects en stockbeelden

Brandmanagement

Al je huisstijlelementen bij elkaar in kant en klare templates

Samenwerken in de cluod

Deel je videoprojecten in de cloud en werk samen met je team en videocoach

Videoproductie van de toekomst

Film je shots met je mobiele telefoon, sla je beelden op in de cloud en monteer de video op je desktop. Deel je project met je collega’s, voeg muziek en stockbeelden toe en werk het af samen met een videocoach op afstand. Met deze cloud-oplossing maak je eenvoudig videocontent die ertoe doet.

Veelgestelde vragen

Wat is er uniek aan deze aanpak?

Dit traject is een alles-in-een-oplossing. Je krijgt training, we helpen je om de workflow op te zetten en richten alles zo in zodat je snel zelf aan de slag kunt. Je krijgt in dit traject de beschikking over een geavanceerde online montagetool waarbij we je vanaf afstand kunnen ondersteunen.

Welke software en hardware leer ik gebruiken?

Wij werken met WeVideo. Dit is een online videoproductiesysteem waarbij je vanuit je webbrouwser professionele videomontages kunt maken. Je kunt deze projecten delen met je collega’s of met je videocoach op afstand. Daarnaast krijg je een app zodat je op je telefoon al voormontages kunt maken. 

Leer ik ook de technische vaardigheden?

Je leert werken met de videotools van WeVideo. Daarnaast leer je videocontent te maken die past bij jouw situatie.  Je krijgt suggesties voor bruikbare tutorials en oefeningen.  Zo leer je zelf precies wat je nodig hebt voor jouw situatie.

Is de coaching op locatie of online?

Dat hangt er vanaf wat voor jou het beste werkt. Ik kan je via een videoverbinding ondersteunen in losse sessies maar soms is het ook fijn om samen een paar uur intensief aan je videoproject te werken. We kiezen de vorm die voor jou het beste werkt.

Over welke basiskennis moet ik beschikken?

Uiteraard is het van belang dat je je prettig voelt bij het gebruik van techniek. Het maken van een video is immers een technisch proces. Ik geef je de handvatten om zelf je kennis en vaardigheden op pijl te brengen. Dus als je nog geen enkele ervaring hebt met video ben je misschien meer tijd kwijt aan het onder de knie krijgen van je basisvaardigheden. Terwijl je met meer ervaring sneller de diepte in kan.

Hoe is een traject opgebouwd?

We beginnen met de zogenoemde ‘onboarding’. We ontwikkelen een workflow voor je en richten de online montageomgeving zo in dat je snel aan de slag kunt. We maken templates in lijn met je huisstijl. Daarna krijg je in een dag tijd een cursus videomaken en monteren. We kijken hierbij met welke apparatuur je zelf werkt, of wilt werken. Uiteraard adviseren hierbij over de beste tools. Daarna leer je hoe je je zelf gefilmde materiaal kan monteren in de video-editor. Na de training kunnen we je altijd vanaf afstand ondersteunen en met je mee-monteren via de cloud-editor.

Wat zijn de kosten?

De onboarding (1 dag training voor 2 personen, opzetten van de workflow en het toevoegen van huisstijlelementen in de video-editor) kost eenmalig 1500 euro. Daarna betaal je 200 euro per maand voor de online-editor, cloudopslag, muziekrechten en 2 uur ondersteuning per maand.

 Andere vraag of meteen aanmelden?