Stel voor: Je hebt twee evenementen voor twee verschillende doelgroepen. Toch wil je de twee bijeenkomsten met elkaar verbinden. Voor die uitdaging stond Mando Vroling van MVRO Management. Hij koos voor video.

Dutch Transformation Forum

MVRO Management organiseert jaarlijks het prestigieuze Dutch Transformation Forum. Hier buigen de top van het bedrijfsleven en de publieke sector zich over de vraag hoe Nederland zich het best kan positioneren in een veranderende wereld. Om ook de volgende generatie leiders mee te laten denken over dit complexe vraagstuk werd voorafgaand aan het Forum een rondetafel-bijeenkomst voor de NextGen georganiseerd.

Videoboodschap CEO’s

Met een aansprekende videoboodschap van een aantal topmensen uit het Nederlandse bedrijfsleven (Onder meer ING, Delta Lloyd, IBM) werd de nieuwe generatie uitgedaagd om actief mee te denken.

http://westmedia.wistia.com/medias/6422ckxdbh?embedType=async&videoFoam=true&videoWidth=600

Terugkoppeling

Om de resultaten van het NextGen-event terug te koppelen naar het Dutch Transformation Forum zijn er tijdens de bijeenkomst interviews opgenomen met de deelnemers. Aan de hand van themablokken is een kort en bondig videoverslag gemaakt van de belangrijkste uitkomsten.

http://westmedia.wistia.com/medias/rivwqyi365?embedType=async&videoFoam=true&videoWidth=600

Wisselwerking

Het videoverslag van de NextGen-bijeenkomst dient als inspiratie voor de deelnemers aan het Dutch Transformation Forum. Zij zien hoe de nieuwe generatie leiders tegen de uitdaging aankijkt en met welke oplossingen zij komen. Hierdoor ontstaat er een interessante wisselwerking tussen de beide events.