Ons team

Jeroen Westerbeek
Jeroen WesterbeekVideoconsultant/eigenaar
Jeroen begon zijn journalistieke loopbaan al op jeugdige leeftijd bij NOS Kindermagazine. Na zijn studie journalistiek in Utrecht en de Verenigde Staten werkte hij onder meer als radio- en televisieverslaggever bij RTV Utrecht en CNBC Europe Africa Report.

Jeroen @ westmedia.nl
Mobiel: 06 46 777 078

Klaartje Snoeren
Klaartje SnoerenRegisseur/verslaggever
Studeerde Journalistiek en volgde daarna de master Internationale Politiek en Verslaggeving. Ze deed ervaring op bij onder meer Omroep Brabant en werkte als coordinator van de videoredactie van het ANP.
Dominic Soete
Dominic SoeteCamjo, camera, editor
Voltooide de opleiding Journalistiek in Tilburg. Specialiseerde zich in online videoproductie bij onder meer ANP Video en Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Nu werkt hij als freelancer voor onder andere de Wereldomroep, Faceculture en Westmedia.
Elvera Oudenaller
Elvera OudenallerCamera
Elvera Oudenaller begon haar loopbaan in 1995 bij een facilitair bedrijf in Hilversum. Als cameravrouw werkte ze onder andere mee aan programma’s als RTL Nieuws, NOVA en Den Haag Vandaag. Sinds 2009 werkt Elvera regelmatig voor Westmedia.
Kristiaan Asscheman
Kristiaan AsschemanCamjo, camera, editor
Studeerde af aan de School voor Journalistiek in Utrecht en specialiseerde zich tijdens zijn opleiding in televisie en nieuwe media. Als freelancer werkt hij onder meer voor NU.nl en FaceCulture en is een een van de camjo’s van Westmedia.
Ingrid Corvers
Ingrid CorversVoice-over
Begon in 1990 bij Radio 4 als presentator. Sindsdien werkt Ingrid als zzp’er voor Radio M Utrecht en Classic FM. En ze spreekt  onder meer bij Westmedia voice-overs in. Zo klinkt Ingrid.