Startpakket

Aan de slag om samen videocontent te produceren

Wil je samen met Westmedia aan de slag om videocontent te produceren. Met het startpakket maak je alles in orde. Conceptontwikkeling, vormgeving, workflow en training in één keer geregeld. Helemaal klaar voor de start.

Helemaal klaar voor de start om samen videocontent te maken

Startpakket voor organisaties die gedeeltelijk zelf videocontent willen maken met professionele ondersteuning.

 

Werkwijze

Heb je regelmatig nieuwe videocontent nodig, maar geen ongelimiteerd communicatiebudget? Maak dan samen met Westmedia je videocontent. Doe wat je zelf kan en laat de rest over aan de videoprofessionals.   

Met dit startpakket helpt Westmedia je op weg. We bedenken een videoconcept dat aansluit op jouw communicatiedoelen. Vervolgens ontwikkelen we een workflow op maakt. We kijken wat je zelf kunt, waar je hulp bij nodig hebt en wat je beter kunt uitbesteden. We helpen je met het onder de knie krijgen van je apparatuur en geven je een gerichte training en begeleiding om jouw deel van het productieproces uit te voeren.

Je kunt bijvoorbeeld zelf filmen en de montage en afwerking laten doen door Westmedia.

 

Wat zit er in het startpakket

Concept en format
We ontwikkelen een concept en videoformat dat aanlsuit op jouw communicatiedoel. Een vaste structuur van de video helpt om koers te houden en de kwaliteit te waarborgen. 

Vormgeving
Voor het gekozen format maken we videovormgeving die makkelijk aan te passen is. De vormgeving is in lijn met je huisstijl en zorgt ervoor dat de video’s herkenbaar zijn. 

Workflow
Om zelf aan de slag te kunnen ontwikkelen we een workflow op maat. Helemaal aangepast op wat jij of je oganisatie zelf kan. We werken verschillende opties uit zodat je voldoende kunt varieren, zonder dat je het risico loopt dat je opnames mislukken. Daarnaast bepalen we hoe het productieproces verloopt. Dus wie doet wat en hoe worden de videobestanden met elkaar gedeeld.

Training
We geven je een hands-on training zodat je de vaardigheden beheerst die je nodig hebt om jouw deel van de videoproductie uit te voeren. Denk aan het filmen met je smartphone, het creeeren van een interviewsetting of het opnemen van een videoboodschap.

Begeleiding
Kom je er even niet uit? Wil je sparren? Geen probleem. We staan voor je klaar om je te ondersteunen. Daarnaast krijg je ook feedback en zorgen we ervoor dat het productieproces gefinetuned wordt.

Strippenkaart voor videodiensten

Grip houden op je budget voor videoproductie? Met een strippenkaart koop je al je ondersteunende videodiensten in tegen een fors gereduceerd tarief. Met credits betaal je je montages, ondertiteling, extra camera’s en meer.

Vraag startpakket aan

[et_pb_dcgd_gravity_divi_module gf_form=”4″ show_title=”off” show_description=”off” _builder_version=”4.0.9″][/et_pb_dcgd_gravity_divi_module]

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van samen video's maken?

Videocontent maken is een vak. Maar dankzij smartphones, apps en camcorders kan je tegenwoordig een heleboel zelf. Door samen te werken met videoprofessionals houd je de flexibiliteit om zelf een deel van de videorproductie te doen, maar heb je de zekerheid van een goed eindproduct. 

Wat doe ik zelf?

Je doet wat je zelf kunt, zelf wilt en zelf tijd voor hebt. De rest van de videoproductie regelen wij. Een mogelijkheid is dat je zelf de beelden maakt met een smartphone en dat wij deze monteren tot een filmpje. 

Is mijn eigen videocontent goed genoeg?

We zoeken naar een werkbare oplossingen binnen de mogelijkheden die er zijn. Dus ben je handig met de camera, dan heb je meer mogelijkheden. Beperk je je liever tot de basics. Ook dat is geen probleem. Dan zorgen we ervoor dat alles zo staat ingesteld dat je eigenlijk nog maar 1 knop hoeft in te drukken. We staan altijd klaar om je te ondersteunen.

Welke vaardigheden leer ik?

We trainen je alleen in wat je echt nodig hebt. Zo kan jij je focussen op jouw deel van de videoproductie, zonder dat je je druk hoeft te maken over de rest. We houden de training ook heel concreet. Dus we werken met voorbeelden die voor jouw organisatie relevant en uniek zijn.

Welke software en hardware leer ik gebruiken?

Dat hangt helemaal van jou af. Ik geef advies, maar het is aan jou waar je mee aan de slag wilt. Misschien heb je al apparatuur die je wilt gebruiken of kan je goed overweg met bepaalde software. Dan bouwen we daar een oplossing omheen. Heb je nog geen idee? Dan kan ik je suggesties doen voor apparatuur en software die passen bij jouw budget en doelstellingen.

Waarom wordt er gewerkt met een vast format?

Een vast format geeft houvast. Je weet precies wat er gefilmd moet worden om tot een goed resultaat te komen. De grootste verleiding bij het maken van video’s is om meer te filmen dan nodig is, waardoor de video z’n kracht verliest. Een vast format betekent overigens niet dat je niet creatief kunt zijn. Sterker nog, je zult verbaasd zijn hoe veel creatiever je kunt zijn binnen een vast format zonder dat de video aan duidelijkheid verliest.

 

Wat zijn de kosten?

Het is en blijft natuurlijk maatwerk, maar een pakket met formatontwikkeling, basis vormgeving, training en begeleiding kost rond 2500,-

 Andere vraag of meteen aanmelden?