bedrijf_1We gaan verhuizen! In december verlaten we de stad Utrecht en vestigen we ons in Bilthoven, net even buiten de stadsgrenzen. We hebben een kantoorruimte gevonden bij de vrienden van Triple Audio. Deze locatie is voor ons makkelijker bereikbaar dan onze huidige plek in Ondiep.

Het zal wel even wennen zijn, want onze roots liggen natuurlijk wel in de Domstad. In 2008 begonnen we in op een klein kantoortje op de zolder boven cafe Willem Slok aan de Korte Koestraat. De basis van Westmedia werd hier gelegd op een stapel bierviltjes. We hebben hier inspirerende jaren beleefd tot de verhuizing naar een ‘echt’ kantoorpand in het Lumaxgebouw in Ondiep. Hier hebben we de afgelopen jaren met veel plezier gewerkt.

Omdat we veel op pad zijn en producties snel op moeten leveren is een goed (en snel) bereikbare locatie belangrijk voor ons. En dus gingen we op zoek naar een nieuwe werkplek aan de rand van de stad. De keuze is gevallen op een kantoor op bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven, nog geen vijf minuten rijden vanaf de snelweg.

We trekken in bij Triple Audio: een bedrijf dat onder meer radiostudio’s en reportagewagens bouwt en apparatuur levert voor geavanceerde audio- en videoverbindingen. Zij volgen de technische trends in ons vakgebied op de voet en we verwachten ook een leuke wisselwerking. Grappig detail is dat Jeroen de oprichters van dit bedrijf al kent uit zijn tijd bij Radio M, toen Triple Audio nog in de kinderschoenen stond en opereerde vanuit de krochten van de Pavia (de toenmalige studio van Radio M in Zeist).

Ben je in de buurt, kom dan zeker eens langs. Je vindt ons binnenkort op de P.C. Staalweg 134 in Bitlhoven.

PS: De Google Streetview-liefhebbers moeten we nog even teleurstellen: de Google-wagen heeft nog geen rondje gereden over het nieuwe bedrijvenpark.