Deze week begint in Amsterdam weer de IBC: een internationale vakbeurs voor de broadcast-industrie. Ieder jaar gaan we hier naartoe om de laatste gadgets te zien en te kopen. Een aantal jaar geleden zagen wij hier de eerste camera-backpacks. Dat zijn speciaal ontwikkelde rugzakken voor het vervoeren van camera, laptop en geluidsapparatuur. We waren direct verkocht. De rugzak sloot naadloos aan op onze filosofie van de flexibele reporter. Met de inhoud van deze tas kunnen we op locatie filmen, monteren en publiceren. Bovendien is de tas mee te nemen als handbagage in het vliegtuig.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

De Complete opname en montageset van Westmedia in een rugzak.

De Complete opname en montageset van Westmedia in een rugzak.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en heeft de rugzak landen op alle continenten aangedaan. Van Suriname tot Vietnam en van Australië tot Burundi. De tas heeft z’n nut meer dan bewezen en heeft bovendien aangetoond dat we overal ter wereld onze video’s kunnen maken en opleveren. En dat is exact wat we met heel veel plezier doen.

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]